Boende med drömläge i Fjällbacka

Mitt i hjärtat av Fjällbacka ligger Villa Evalotta som erbjuder logi i varierande utbud, alltifrån enkelrum till lägenheter. Huset är byggt i början av 1900-talet och har sedan passerat genom släkten i fyra generationer och jag, Evalotta, ska med stolthet göra huset rättvisa. Med genuin känsla och kreativitet ska jag göra Villa Evalotta till ett varmt och välkommande boende för dig som vill ha logi med drömläge. Alla har tillgång till balkong varifrån havsutsikten är minst sagt enastående. Här får du njuta av att se en av världens tio vackraste skärgårdar från högsta VIP parkett.

Villa Evalotta ligger c:a 100 meter från hamnen, bryggan och havet, alltså mitt i samhällskärnan där butiker, restauranger och turistinformation m.m. är belägna.

Under sommarmånaderna myllrar det av folk och båtar i den charmiga gästhamnen, dock är inte att förglömma de vackra månaderna på vår, höst och vinter som kan vara otroligt kraftfulla och visa att Fjällbackas skärgård har flera ansikten. Vill du ha total avkoppling och behöver stressa av lite från vardagen, då är det hit du ska åka.

Jag och mina vänner hälsar dig <3-ligt välkommen till Fjällbacka!