Aktiviteter & Evenemang

Koppla av och njut, unna dej spa-behandlingar, frisering och skönhetsvård.
Aktivera dej med golf, fiske, paddla kajak eller åk med på safari med sikte på hummer, kräftor eller ostron.

För ytterligare aktiviteter se Fjällbackas hemsida www.fjallbacka.com

Golfpaket

Kombinera dina golfdagar med en skön kväll på balkongen och njut av den fantastiska utsikten, boka en härlig behandling på salongen eller bara flanera runt i vår vackra by och insup atmosfären.

På kort avstånd från Villa Evalotta finns flera spännande golfbanor av olika karaktär.

Vi har valt att främst samarbeta med vår stolthet Fjällbacka GK som är en vacker seasidebana och Mjölkeröd GK som är en intressant parkbana.

Med Vårt prisvärda Golfpaket får du välja antal nätter samt antal greenfee du önskar.

Spela Golf i Fjällbacka
Spela Golf i Fjällbacka

Söndag-Torsdag, 1 295 – 1 695 kr
1 st Övernattning del i dubbelrum
Frukost
1 st greenfee på Fjällbacka GK eller Mjölkeröd GK

Fredag och Lördag, 1 495 – 1 995 kr
1 st Övernattning del i dubbelrum
Frukost
1 st greenfee på Fjällbacka GK eller Mjölkeröd GK

Skriv vilken bana, dag och tid ni har önskemål om, så återkommer vi med er starttid, önskar ni beställa själva får ni istället en kod vid bokning.

Mordvandring i Camilla Läckbergs Fjällbacka

Guidad rundvandring som kan skräddarsys efter gruppens önskemål. Den kan även handla om historiska Fjällbacka, Ingrid Bergman, sjöfarten, sillperioden, stenhuggartiden mm.
Förbokning krävs.

Tel: +46730206278
www.fjallbackainfo.se

Ostron safari på Kalvö

Besök det genuina fiskeläget Kalvö strax utanför Fjällbacka. Här träffar ni Åsa och Anders Hardin som lär er en hel del om ostron och ni får även möjlighet att själv plocka upp några ur havet. Därefter får ni lära er att öppna ostronen, de bjuder på Porter och till ostronen en vinägrett eller citron och ni avnjuter detta i deras mysiga sjöbod. Om ni vill ha en natur- och smakupplevelse, kan denna aktivitet varmt rekommenderas.

Tel: +46707467970
www.kalvoostron.se

Väderöarna

Ta en dagstur till Väderöarna, en egen ögrupp, Längst ut i det bohuslänska havsbandet. En andlöst vacker oas mitt ute i havet. Hit kan du resa året runt – sommar, vinter, vår eller höst.

Tel: +4652532001
www.vaderoarna.com

Vitlycke Museum- Världsarv

Vitlycke museum är ett kunskaps- och upplevelsecenter i Tanums världsarv – ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Här kan du gå med guide, eller vandra fritt mellan hällarna och tolka de unika ristningarna.

Tel: +4652520950
www.vitlyckemuseum.se

Paddla Kajak

Här kan du hyra/köpa er Kajak och utforska ett av landets i särklass bästa paddelvatten. Du får även hjälp med vilken rutt som rekommenderas utifrån dina kunskaper.

Tel: +46723184484
www.2sea4u.com

Postbåten, Fjällbacka skärgård

På vardagar avgår postbåten från Fjällbacka hamn. Här kan man följa med på en cirka en timma lång skärgårdstur. Biljett köps ombord. Måste förbokas kl. 18 dagen före.

Tel: 0708-421 474

Ribbåt i Fjällbackas skärgård

Upplev världens vackraste skärgård med en rib båt. Sommartid finns turlista. Övrig tid på året körs turer på förfrågan.

Tel: +46701-73 04 24
saltskarevent.se

Hummersafari/Kräftfiske/skärgårdsturer

Möt en lokal fiskare, Fiskaren Ingemar är med ombord för att berätta om öarnas historia och den bedårande vackra bohuslänska skärgården, som dessutom är utsedd till en av världens vackraste vildmarker.

Tel: +46 70-3407550
msmira.se

Nordens Ark

På Nordens Ark möter du vilda utrotningshotade djur som exempelvis snöleopard, amurtiger och varg. Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid.

Tel: +46 (0)523-795 90
nordensark.se

Havets Hus

Havets Hus omges du av närmare 40 akvarier med över 100 fascinerande arter. Se hajar, rockor och havsålar, om havet fascinerar dig kan detta varmt rekommenderas.

Tel: +46 523-66 81 60
havetshus.se

Paintball & äventyr

För dig som vill göra något annorlunda och ha riktigt roligt. Dom är ett äventyrsföretag som arrangerar aktiviteter för företag, privatpersoner, föreningar, skolor, konferansanläggning, behandlingshem bl.a.

Tel: +46522 641696
www.paradis.nu

Nytt:

SÄLSAFARI OCH ROMANTISKA SKÄRGÅRDSTURER I SKYMNINGEN

En upplevelse att minnas länge, Guidad tur i Fjällbackas skärgård
Båten ger en äkta skärgårdskänsla medan den säkert tar oss fram över vattnet. Under turen så blir du guidad bland kobbar och skär, tar del av massor av spännande fakta om knubbsälar och sjöfåglar som lever här, ex, labb och tobisgrissla…………

Tel: 0738 49 32 49
www.fjallbackaskargardstjanst.se