Boende med drömläge i Fjällbacka

Mitt i hjärtat av Fjällbacka ligger Villa Evalotta som erbjuder logi i varierande utbud, alltifrån enkelrum till lägenheter.

Om jag själv skulle beskriva Villa Evalotta så skulle jag säga att det är en härlig blandning av mini hotell- pensionat- vandrarhem- bed & breakfast- logi-boende.

Det jag vet är att det Charmigt, inbjudande, fräscht, fantastisk utsikt, härlig atmosfär och sköna sängar.

Jag tror att ni som besöker oss är positiva, glada, ärliga och härliga människor som uppskattar det genuina och vill känna sig som hemma.

 

Villa Evalotta består av två separata byggnader som ligger c:a 100 meter från hamnen, bryggan och havet, alltså mitt i samhällskärnan där butiker, restauranger och turistinformation m.m. är belägna.

Om VIlla Evalotta, Fjällbacka
Om VIlla Evalotta, Fjällbacka

Villa Evalotta

Huset är byggt i början av 1900-talet och har sedan passerat genom släkten i fyra generationer och jag, Evalotta, ska med stolthet göra huset rättvisa. Med genuin känsla och kreativitet har jag gjort Villa Evalotta till ett varmt och välkomnande boende för dig som vill ha hemma hos känsla.

Rummen är varierande, vissa rum har privat dusch/toalett & vissa inte, vissa har havsutsikt & vissa inte, alla har sin egna speciella känsla. Men ALLA har tillgång till balkong varifrån havsutsikten är minst sagt enastående. Här får du njuta av att se en av världens tio vackraste skärgårdar från högsta VIP parkett. Obeskrivligt!

Villa Gården

Den gamla prästgårdsvillan är också byggd i början av 1900-talet, strax efter att kyrkan byggdes. Huset är omgivet av en stor trädgård och ligger som en skyddad oas mitt i Fjällbacka, där infinner sig en känsla av lugn och frid då vi är kyrkans närmaste granne. Det är oftast här vi har konferenserna, kurserna och festerna. Alla rum har delad dusch/toalett. Perfekt också för större sällskap som vill vara mer privata.

Om VIlla Evalotta, Fjällbacka

Om mig

EvalottaMitt namn är Evalotta Eriksson, jag är 47 år, är uppväxt i Fjällbacka och lever tillsammans med min son Isak och vår hund Daisy. Började min arbetskarriär i mycket unga år hos min mormor, Eva, som drev Evas Bageri & Speceri i över 60 år, jobbade även på Café bryggan i 7 år.

Jag driver idag Villa Evalotta och Evalottas Hår & Skönhet, har ett förflutet som företagare och frisör i över 25 år.

Efter Gymnasiet flyttade jag till Göteborg och där väcktes min entreprenörs anda till liv. Min första salong köpte jag år 1992, Carlbergs Salonger, efter ca 8 år startade jag Lilla Noblesse på kyrkogatan men sålde redan efter ett år då jag och min sambo, Johnny Krabbe, beslöt att satsa på huvudsalongen Noblesse, vilken är Göteborgs största.

Därefter startade jag även upp mitt eget varumärke inom extensions, Peaks Hair och Cind Hair. Ibland händer det dock att livet inte blir som man tänkt och Johnny gick tragiskt bort i en sjukdom.

Så efter 22 år i Göteborg beslöt min son och jag att det var dags att flytta tillbaka till Fjällbacka. Vi sålde företagen och köpte Villa Evalotta.

För att inte släppa Göteborg helt började jag hyra en stol (en dag i veckan) på min gamla salong Lilla Noblesse, kyrkogatan, idag nämnd Mas i Mas.

Tillbaka till rötterna och Där står vi idag!

Jag och mina vänner hälsar dig hjärtligt välkomna till Fjällbacka!